Combat Arms: Line Of Sight

Combat Arms: Line of Sightin ensimmäiset pelattavat versiot julkaistiin 2015 vuoden alussa ja pelin on tarkoitus valmistua vielä kuluvan vuoden aikana. Tällä hetkellä peliä pääsee pelaamaan ilmaisella beta-versiolla. Keskeneräinen beta-versio on ladattavissa pelin kotisivuilta. Combat Arms: Line of Sight on massiivinen online-räiskintäpeli ja jatkoa sarjan ensimmäiselle osalle Combat Armsille. Alkuperäisen Combat Armsin taustalla oli Doobic pelistudio. Jatko-osan tuottaa kuitenkin Black Spot Entertaiment, molemmat ovat eteläkorealaisia peliyrityksiä. Myös täysi peli tulee olemaan ilmainen ja se julkaistaan Euroopassa seitsemällä kielellä.

Pelimekaniikka

Combat Arms: Line of Sightin pelimoottorina toimii tuttu Unreal 3, ja pelin luvataan tarjoavan komeiden grafiikoiden ja realististen fysiikoiden lisäksi monia muita uudistuksia. Kaikkia pelin aseita pystyy parantelemaan ja muokkaamaan. Yksityiskohtana aseiden muokkaukset vaikuttavat myös aseiden ulkonäköön ja kiitos tarkan grafiikan, muokatut aseet erottaa normaaleista helposti.

Pelissä pelaaja ohjastaa geneettisesti muunneltua supervoimakasta sankaria, joka kamppailee muita ihmispelaajia vastaan pelin monissa toisistaan eroavista kartoissa. Vaikka peli on jatkoa alkuperäiselle Combat Armsille, joutuvat pelaajat luomaan peliin uudet hahmot, eikä hahmoja voi siirtää ensimmäisestä pelistä. Tämä johtuu siitä, että jatko-osaa on uudistettu niin rankalla kädellä, ettei vanhoja hahmoja saada järkevästi siirrettyä uuteen peliin.

Vastaanotto

Pelaajat ovat ottaneet pelin beta-version vastaan kohtuullisella mielenkiinnolla. Peli ei ole kuitenkaan onnistunut herättämään juuri keskustelua ja siitä ovat olleet lähinnä kiinnostuneita ensimmäisen osan pelaajat, jotka hekin vielä odottelevat beta-version kehittymistä lopulliseen versioon, toivoen, että peliä vielä paranneltaisiin.

rnn.yqe.