Pelaa ja nauti

Netissä pelattavien hedelmäpelien kirjo on laaja ja, vaikka oma suosikkipeli olisi jo löytynyt, on hyvä pitää mieli avoimena ja tutustua itselle entuudestaan tuntemattomiin kolikkopeleihin. Tässä muutama slotti, joiden parissa hurahtaa kierros jos toinenkin.

Esqueleto Explosivo

Meksikolaishenkinen Esqueleto Explosivo on räjähtävän värikäs ja hauska kolikkopeli. Slottimaailmassa kilpailu on sen verran tiukkaa että menestyvän slotin pitää sisältää kaikkea ja vielä pienet bonukset päälle. Grafiikan, tarinan, pelin rakenteen ja musiikin tulee toimia yhteen saumattomasti, tällöin kyseessä on täysosuma kuten Esqueleto Explosivo.

Slotissa liikutaan meksikolaisten luurankojen parissa, suhtautuminen tuonpuoleiseen siirtymiseen onkin Meksikossa hieman toisenlainen kuin monissa muissa kulttuureissa. Slotin grafiikka on suunniteltu hienosti, kelojen sijaan pelissä symbolit tipahtelevat pääkalloina päällekkäin. Peli on rakenteeltaan perinteinen mutta toimiva. Voittoyhdistelmien ilmaantuessa ruudulle taustalla raikaa iloinen Mariachi-musiikki, värimaailma on raikas ja peli laittaa jalan mukavasti vipattamaan luurankojen musisoidessa.

Sticky Diamonds

Videoslots -sivuston pelit ovat toinen toistaan hienompia. Interaktiivisuus on lisääntynyt ja tarinat ovat syventyneet. Sloteissa on mahdollisuus uppoutua halutessaan historialliseen tarinaan tai samaistua tuttuun leffahahmoon, erikoistoiminnoistakaan ei ole puutetta. Jos vakavasti puhutaan, moni kuitenkin kaipaa ajoittain sitä vanhaa ja yksinkertaista hedelmäpelin tunnelmaa, kirsikoita ja kelloja pyörimässä ruudulla.

Nostalgian nälkä vaivaa jo pelaajiakin, sillä pelaamisellakin alkaa olla oma historiansa. Sticky Diamonds on vastaus niille, jotka nauttivat hedelmäpelien päivitetystä versiosta. Hedelmäpeleistä on kuitenkin siirrytty loikka eteenpäin sillä huolimatta perinteisestä ulkoasusta, voitot, grafiikan taso ja erikoistoiminnat ovat slotissa nykypäivää. Sticky Diamonds tarjoaa jotain uutta, jotain vanhaa ja hyvät mahdollisuudet voittaa.

Wizard of Gems

Fantasiamaailmaan sijoittuva Wizard of Gems on parin vuoden takainen kolmiulotteinen slotti. Paljon kolikkopelejä pelaavalle peli tarjoaa hienoa grafiikkaa, mielenkiintoisia erikoistoimintoja ja aiheeseen istuvan musiikin. Tipahtelevat symbolit ja symboleina toimivat arvoltaan erilaiset timantit ja kivet tuovat peliin hyvää imua.

Hahmona häärii velho, jonka taikakirja edustaa wildia. Pelissä jaetaan avokätisesti ilmaiskierroksia ja isoilla panoksilla voi saavuttaa isoja potteja. Peli toimii loistavasti myös mobiiliversiona, pelinvalmistaja Play’n GO on selvästi panostanut mobiiliversioon, sillä yhä useampi pelaaja käyttää nykyisin pääasiallisesti mobiililaitetta tietokoneen sijaan.

rnn.yqe.