Pelit nyt

Kovasti odotettu Batman Arkham –trilogian päätösosa Arkham Knight tuotti pc-pelaajille suuren pettymyksen. Konsolipelaajat saivat kerralla toimivan pelin ja kehuivat sen grafiikkaa ja pelattavuutta. Pc-pelaajat eivät kuitenkaan saaneet samaa. Peli julkaistiin pc:lle, mutta Warner Bros joutui vetämään sen pois myynnistä, sillä peliä ei pystynyt pelaamaan edes kalleimmilla grafiikkakorteilla. Tästä johtuen pc-pelaajat joutuvat odottamaan vielä ainakin syyskuuhun asti pelin, toivottavasti toimivan version, julkaisua.

Niin kuin pelisarjan muutkin osat, on kyseessä avoimessa maailmassa pelattava peli, jossa Batmanina toimiva pelaaja saa tehtäväkseen ratkoa erilaisia tehtäviä, tapella rikollisten kanssa ja tehdä kaikkea mitä sankarin viitan alle kuuluu. Uutta kolmannessa osassa on mahdollisuus ajaa Batmobilella. Auton pystyy kutsumaan luokseen pelissä ja tämä tuo jälleen yhden mielenkiintoisen lisäaspektin peliin. Kriitikot ovat ylistäneet peliä ja, kun ongelmat pc:llä on saatu korjattua, niin varmasti myös loput fanit saavat mitä haluavat.

The Witcher 3: Wild Hunt

Jos Batman trilogian päätöstä odotettiin jo kovasti, niin poikkeusta ei tee The Witcher –trilogian päätösosa. Kyseessä on roolipeli, jota pelataan avoimessa maailmassa. Peli pohjautuu kirjasarjaan, mutta peli sijoittuu niiden jälkeisiin tapahtumiin. Pääjuoni on pitkä ja sen lisäksi jokaisessa kylässä ja talossa on jokin sivutehtävä suoritettavaksi, joten pelaamista riittää ahkerammallekin pelaajalle. Grafiikoiden puolesta kyseessä on jälleen koneen suorituskyvyn äärimmilleen laittava peli ja vähän heikommilla koneilla jumittaminen on mahdollista.

Pelitrilogian kolmas osa on sarjan vahvin ja toimivin tuotos tähän mennessä. Pelin kehittäjät ehittäjät ovat lisäksi luvanneet tukea peliä vielä vuosia lisämateriaalia tarjoten. Eli jos valtavan maailman saa pelattua läpi, voi luottaa siihen, että materiaalia tulee vielä lisää. Hyvää The Witcherissä on pelimateriaalin riittävyyden lisäksi myös se, että jos ei ole tutustunut aiempiin peleihin niin kolmannestakin voi aloittaa, sillä juonesta saa kyllä kiinni.