Verkon parhaat kesäpelit 2017

Kesällä on lomaa ja lomalla on kiva pelailla. Ja lisäksi Suomen kesä on sateinen, joten mahdollisuus nauttia virtuaalimaailman tunnelmasta voi tehdä hyvää. Monissa peleissä on kesäisiä ympäristöjä, ja jotkut pelit vievät ajatukset pois sadepäivästä muilla tavoilla. ’

Katsotaan seuraavaksi muutama peli, joita on mukava pelata kesän hiljaisina päivinä.

World of Warcraft

World of Warcraft on MMORPG-pelien ykkönen, ja tarjoaa valtavan online-yhteisön. Jos aika käy pitkäksi oikeassa maailmassa, tästä pelistä löytyy kokonainen uusi maailma (itse asiassa monta uutta maailmaa). Kanssakäyminen muiden pelaajien kanssa on isossa osassa tässä pelissä, joten aikasi ei käy pitkäksi.

Wowissa voi liittyä kiltaan tai suorittaa ryhmähaasteita yhdessä muiden pelaajien kanssa. Ja kyllä WoWin maailmasta löytyy paikkoja, joissa aurinko paistaa vuoden jokaisena päivänä. Vaihtoehtoisesti löytyy myös paikkoja, joissa lumi ei sula koskaan.

Grand Theft Auto

Haluatko varastaa auton? Tai tönäistä kadulla kävelevää naista? Hyppää Grand Theft Auton kaupunkien aurinkoiseen maailmaan: San Andreas, Liberty City, Alderney, sinä valitset. Jokaisessa pelin uudessa versiossa on uusi kaupunki, ja uusi maailma. Peli vie sinut gangstereiden maailmaan, ja pääset suorittamaan haastavia gangsteritehtäviä.

Counter Strike

Counter Strike tarjoaa aina haastavia pelihetkiä PvP areenoillaan. Tämä FPS-peli on jo muodostunut klassikoksi, ja sitä varten järjestetään jopa turnauksia. Jos haluaa päästä kesän tylsinä päivinä actionin pariin, sitä löytyy CS:stä – Ja aurinko paistaa lähes aina useimmissa kartoissa.

rnn.yqe.