Vuoden pelit pukinkonttiin

Teknologian kehityksen myötä ovat pelisuunnittelijat kohdanneet yhä suurempia haasteita luoda jotain uutta ja ennennäkemätöntä, joka valloittaisi 3D-pelimarkkinat. 3D-pelit ovat nousseet erittäin suosituiksi pelaajien keskuudessa, mikä näkyy myös suosituimpien pelien listalla, joista yksi ylitse muiden on visuaalisesti näyttävä ja erittäin toiminnallinen peli Battlefield Hardline.

3d

3D-pelien kehityksen lisäksi kehittäjät etsivät jatkuvasti uusia ulottuvuuksia erilaisten innovaatioiden muodossa. Uusinta uutta ovat niin sanotut mustalla ruudulla pelattavat pelit, jotka on suunniteltu erityisesti näkövammaisia ajatellen, mutta jotka sopivat erinomaisesti myös näkevien pelattaviksi. A Blind Legend on hyvä esimerkki tällaisesta pelistä. A Blind Legend on mobiililaitteella pelattavissa oleva peli, jota pelataan ainoastaan äänten avulla. Pelaaja voi unohtaa usein pelien sisältämän mahtipontisen visuaalisuuden ja pelata reagoimalla ainoastaan pelistä kuuluviin ääniin. A Blind Legend kertoo sokeasta ritarista, joka taistelee pelastaakseen rakkaansa kidnappaajilta.

Call of Duty-pelisarjan osa Black Ops 3 on erittäin suosittu räiskintäpeli, joka sisältää kaikkea mahdollista taisteluun liittyvää upealla grafiikalla ja mahtavilla aseiden muokkaus mahdollisuuksilla, mikä lisää jännittävää pelattavuutta synkän dystopisessa maailmassa, jossa teknologia kukoistaa, mutta ihmiset elävät kurjuudessa. Uutuutena on erinomainen neljän pelaajan tiimipelitila, jonka ansiosta pelaajat voivat taistella yhdessä.

Fallout-pelisarja on monen pelaajan suursuosikki, josta julkaistiin jokin aika sitten jatkoa nimellä Fallout 4. Fallout 4 on yksi vuoden odotetuimpia avoimen maailman roolipelejä, jossa siirrytään vuoden 2077 tapahtuneen ydinsodan jälkeiseen maailmaan, johon edellinen sarjan osa päättyi. Fallout 4 sopii pelattavaksi ensimmäisen ja kolmannen persoonan pelinä, jonka pelaaja voi itse päättää. Pelistä löytyy muun muassa mutantteja, villieläimiä ja upeita ukkosmyrskyjä, sekä salainen alue, jonka salaisuuksiin voit tutustua pelaamalla Fallout 4-peliä ja etsimällä paikan itse.

Kaikkien Tähtien Sota- fanien ehdoton ostos on komea Star Wars Battlefront , joka sisältää kaikkea mahdollista uskolliselle Star Wars-elokuvien fanille. Star Wars Battlefront on juuri sitä, mitä pelaajat odottavatkin; moninpeliräiskintää, seikkailua ja tuttuja sankareita. Peli tarjoaa mahtavien taisteluiden lisäksi loistavaa grafiikkaa ja pelattavuutta, jonne pelaaja sukeltaa täysillä mukaan.

rnn.yqe.